fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zwevegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is contact op te nemen met experten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweermannen van Zwevegem bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben vele brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te verhogen. Zodoende tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Zwevegem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Zwevegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Zwevegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen