fbpx

Vernietiging van wespennesten in Gent

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling vaak aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is over het algemeen aangeraden om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Gent bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben vele brandweerzones beslist om de prijs voor dit type oproepen op te trekken. Zodoende poogt men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Gent.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Gent.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Gent.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen