fbpx

Vernietiging van wespennesten in Leuven

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane problemen vergroot op dezelfde manier. Zie op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Leuven bedolven onder dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het tarief voor deze vorm van interventies op te trekken. Zo tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Leuven.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om een afspraak te nemen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Leuven.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

De kostprijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest varieert normaal gezien tussen 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u in  beroep gaat bij de brandweermannen of bij een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgestelde som van € 70  inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, willen wij u op voorhand een afgesproken prijs voorstellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest resistent en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Leuven.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen