fbpx

Vernietiging van wespennesten in Brussel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u snel kunt tussenkomen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal haalbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweermannen van Brussel overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit soort oproepen te verhogen. Zo tracht men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest problematische verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Brussel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Brussel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Brussel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen