fbpx

Vernietiging van wespennesten in Vlaams-Brabant

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u nu kunt reageren om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant !
Het is over het algemeen mogelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweerlieden van Vlaams-Brabant bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van interventies op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft momenteel om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Vlaams-Brabant.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Vlaams-Brabant.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Vlaams-Brabant.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen