fbpx

Vernietiging van wespennesten in Brugge

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Bent u bang voor het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering vaak aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Zie op welke manier u nu kunt reageren om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan gevaarlijk !
Het is veelal gebruikelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van het wespennest uit te voeren. Vandaag, wordt de brandweer van Brugge overstelpt met dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben vele kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zo poogt men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Brugge.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Brugge.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is ons motto om u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Brugge.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen