fbpx

Vernietiging van wespennesten in West-Vlaanderen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte drukte zwelt aan in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan gevaarlijk !
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van een wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van West-Vlaanderen overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben meerdere kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit type interventies te vermeerderen. Op deze manier doet men een poging de de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral richten op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Het beste is op dit moment om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad West-Vlaanderen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond West-Vlaanderen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in West-Vlaanderen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen