fbpx

Vernietiging van wespennesten in Genk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw slaapkamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt reageren om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal een goed idee om zich te wenden tot brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Genk overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Hiermee tracht men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Genk.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Genk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is ons motto om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Genk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen