fbpx

Vernietiging van wespennesten in Antwerpen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer gevaarlijk zijn!
Het is doorgaans mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Momenteel worden de brandweerlieden van Antwerpen overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men continu contact opnemen met de brandweermannen. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit type interventies te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de particuliere mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is. Het beste blijft momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Antwerpen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Antwerpen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs te beloven. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Antwerpen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen