fbpx

Regio’s

We grijpen in om jullie wespennesten in alle provincie’s van België te vernietigen, zowel in Vlaanderen als Wallonië.

Huis, bedrijf of gemeenschap, onze wespen-experts kunnen zich in een recordtijd verplaatsen om bij u thuis in te grijpen.

Of u zich nu in Brussel en zijn grote periferie, in de provincie Luik of Namen bevindt, we hebben experts op vlak van wespen en hoornaars die in staat zijn om jullie de bevrijden van deze lastige insectennesten.

Onze teams zijn samengesteld uit experten die de mogelijkheid hebben om in een paar uren bij u thuis te komen ingrijpen, eender waar u woont. De interventie duurt enkele minuten voor de meeste wespennesten en dit met een hoge kans op het verwachte resultaat.

Ontdek de verschillende belgische regio’s waar we regelmatig ingrijpen.

Vernietiging van wespennesten in Antwerpen

De provincie van Antwerpen is bekend voor zijn eponiem : de stad Antwerpen, de historische binnenstad,  de internationale haven, de diamanthandel, de Meirstraat, maar ook voor haar wespen die inwoners van de grootste gemeente van België bedreigen. 

Als jullie wespennesten hebben en ervan af willen, aarzel dan zeker niet en contacteer één van onze experts. Kijk ook naar alle steden in de provincie waar we regelmatig op interventie gaan.

> Wespenvernietiging in Antwerpen

Vernietiging van wespennesten in de provincie van Limburg

De provincie Limburg, met zijn drie arrondissementen Hasselt, Maaseik en Tongeren zijn courante interventie-zones voor de verwijdering van wespennesten. De inwoners van deze regio vol kunst in open ruimte en mijnerfgoed moeten soms met wespen leren samenleven tijdens de zomerseizoen. 

Als u slachtoffer bent van wespennesten in de provincie Limburg, ontdek dan zeker de steden waar we frequent interventies plannen.

Wespenvernietiging in Limburg

Provincie Vlaams-Brabant : Stop de wespennesten

Als u in het Vlaams-Brabant woont, bent u al op de hoogte, maar is de samenleving met wespen niet altijd gemakkelijk. Van Aarschot en Diest tot Halle en Vilvoorde, weinig steden worden worden bespaard wanneer de warme dagen terugkomen.

Indien u wenst zich te ontdoen van deze wespennesten, twijfel zeker niet om ons te contacteren.

> Vernietiging in Vlaams-Brabant

Wespennest vernietigen in de provincie Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen is een charmante regio, met sfeervolle steden zoals Gent natuurlijk, maar ook Sint-Niklaas en Aalst. De historische centrum en het Kasteel Gravensteen in Gent, en zeker de twee Belforten in Dendermonde en Aalst zijn sterke voordelen als het mooi weer terug is.

Maar de lente betekent ook vaak de terugkomst van wespennesten voor sommige inwoners van de regio.

Contacteer ons indien u van wespennesten vanaf wilt zijn. Ontdek ook de verschillende steden van de provincie waar we gewoonlijk ingrijpen.

> Vernietiging in Oost-Vlaanderen

Vernietigen van wespennesten in West-Vlaanderen

De provincie West-Vlaanderen is beroemd voor zijn kuststeden zoals Oostende, De Panne en zijn pretpark Plopsaland,  Nieuwpoort met uitmonding van de Ijzer in de Noordzee en Knokke-Heist waarvan de langste (kust)tram ter wereld vertrekt. Natuurlijk is Brugge ook een belangrijke stad met zijn middeleeuwse kern.  Deze toeristische regio moet ook soms tegen wespennesten strijden.

Door de lente die terugkomt, zijn wespennesten een feit. Maar wees gerust en bel een van onze experts om een oplossing te vinden. bekijk ook zeker de steden waar we vaak ingrijpen.

> Vernietiging in West-Vlaanderen

Slachtoffer van wespen- of hoornaarsnesten in België ?

Wacht niet langer en vraag één interventie aan een van onze experts !