fbpx

Vernietiging van wespennesten in Kortrijk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane problemen vergroot in dezelfde richting. Ontdek hoe u snel kunt handelen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans makkelijk om een beroep te doen op brandweermannen om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Momenteel, wordt de brandweer van Kortrijk bedolven onder dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen te verhogen. Hiermee tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Kortrijk.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Kortrijk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Kortrijk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen