fbpx

Vernietiging van wespennesten in Limburg

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Vreest u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt snel groter en de ontstane problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Limburg overstelpt met dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Het beste blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Limburg.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Limburg.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is ons motto om u een vaste prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Limburg.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen