fbpx

Vernietiging van wespennesten in Torhout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu kunt reageren met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal aanbevolen om een beroep te doen op brandweerlieden om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Torhout bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit type oproepen te verhogen. Op deze manier probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats richten op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste is momenteel om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Torhout.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Torhout.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Torhout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen