fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oost-Vlaanderen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw tuin ?

Bent u bang voor het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aangeraden. Een nest wordt snel groter en de gecreërde problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is over het algemeen aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Oost-Vlaanderen overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort noodoproepen te verhogen. Zodoende tracht men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Oost-Vlaanderen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Oost-Vlaanderen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Oost-Vlaanderen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen