fbpx

Vernietiging van wespennesten in Hasselt

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling meestal aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is over het algemeen aangeraden om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Onlangs, wordt de brandweer van Hasselt overdonderd met dit type interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor dit type oproepen te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral richten op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Hasselt.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Hasselt.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, is ons motto om u een unieke vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Hasselt.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen