fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zwalm

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering ten zeerste aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt tussenkomen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant !
Het is meestal aanbevolen om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Zwalm overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen op te trekken. Zo tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft tegenwoordig om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Zwalm.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Zwalm.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Zwalm.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen