fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zutendaal

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Zutendaal bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te verhogen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral richten op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede oplossing is.Het beste blijft tegenwoordig om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Zutendaal.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Zutendaal.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Zutendaal.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen