fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zulte

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in de grond ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans denkbaar om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweermannen van Zulte bedolven onder dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van interventies op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Zulte.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Zulte.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Zulte.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen