fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zuienkerke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde narigheid zwelt aan in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is meestal denkbaar om een beroep te doen op brandweermannen om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Zuienkerke bedolven onder dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Hiermee poogt men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk concentreren op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Zuienkerke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Zuienkerke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Zuienkerke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen