fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zoutleeuw

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vreest u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is veelal aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Zoutleeuw overdonderd met dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor dit type interventies te verhogen. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral richten op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Zoutleeuw.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Zoutleeuw.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest immuun en vraagt het een volgende interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Zoutleeuw.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen