fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zottegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu kunt handelen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is meestal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Zottegem overstelpt met dit soort interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben meerdere kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft tegenwoordig om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Zottegem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Zottegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Zottegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen