fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zonnebeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde drukte vergroot in dezelfde richting. Ontdek hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans denkbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Zonnebeke overdonderd met dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zo doet men een poging de de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral concentreren op de meest urgente verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Zonnebeke.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Zonnebeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Zonnebeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen