fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zonhoven

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw tuin ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering vaak aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans gebruikelijk om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweerlieden van Zonhoven overstelpt met dit type interventies. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben meerdere brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen op te trekken. Zo poogt men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral richten op de meest dringende verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is tegenwoordig om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Zonhoven.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Zonhoven.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is ons motto om u een unieke vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Zonhoven.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen