fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zoersel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu iets kunt ondernemen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is meestal gebruikelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweerlieden van Zoersel bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zo poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Zoersel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Zoersel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Zoersel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen