fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zemst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling ten zeerste aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen zwelt aan in dezelfde richting. Zie op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant !
Het is veelal een goed idee om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Zemst overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit soort oproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk richten op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft momenteel om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Zemst.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Zemst.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest resistent en vereist het een tweede behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Zemst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen