fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zele

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte problemen vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans makkelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Zele overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om het bedrag voor dit soort oproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Zele.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Zele.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Zele.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen