fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zedelgem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is altijd een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is meestal denkbaar om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van het wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Zedelgem overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort oproepen op te trekken. Hiermee poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral richten op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft vandaag de dag om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Zedelgem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Zedelgem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een vaste prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Zedelgem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen