fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zaventem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering vaak aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u nu kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan gevaarlijk !
Het is doorgaans denkbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Zaventem bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Het beste blijft op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Zaventem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Zaventem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Zaventem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen