fbpx

Vernietiging van wespennesten in Zandhoven

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Zie hoe u nu te werk kunt gaan om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen aanbevolen om zich te wenden tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Zandhoven bedolven onder dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen op te trekken. Hiermee tracht men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Zandhoven.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Zandhoven.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Zandhoven.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen