fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wuustwezel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke manier u snel iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen denkbaar om een beroep te doen op brandweerlieden om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Wuustwezel overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men continu contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Wuustwezel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Wuustwezel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 € meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Wuustwezel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen