fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wortegem-Petegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans gebruikelijk om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Wortegem-Petegem overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor dit soort interventies te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Het beste blijft vandaag de dag om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Wortegem-Petegem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Wortegem-Petegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een vaste prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Wortegem-Petegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen