fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wommelgem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke wijze u onmiddellijk kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is veelal makkelijk om contact op te nemen met de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Wommelgem bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen op te trekken. Hiermee tracht men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft tegenwoordig om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Wommelgem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Wommelgem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Wommelgem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen