fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wingene

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden dicht bij uw woning ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte narigheid vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is doorgaans gebruikelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de behandeling van het wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Wingene overstelpt met dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men continu een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort noodoproepen te verhogen. Op deze manier tracht men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats richten op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van een wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Wingene.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Wingene.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Wingene.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen