fbpx

Vernietiging van wespennesten in Willebroek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is veelal een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Dit jaar, wordt de brandweer van Willebroek overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben meerdere kazernes beslist om de prijs voor dit soort interventies te verhogen. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Willebroek.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Willebroek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een volgende interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Willebroek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen