fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wijnegem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen vergroot op dezelfde manier. Zie hoe u snel kunt tussenkomen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen mogelijk om contact op te nemen met de brandweer om de verwijdering van het wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Wijnegem overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier probeert men de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Wijnegem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Wijnegem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een unieke prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Wijnegem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen