fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wielsbeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle vernietiging vaak aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu kunt reageren met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is doorgaans haalbaar om een beroep te doen op brandweerlieden om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Wielsbeke overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor dit soort interventies te verhogen. Hiermee probeert men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk richten op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Wielsbeke.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Wielsbeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Wielsbeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen