fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wichelen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden op uw zolder ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle interventie gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte problemen zwelt aan in dezelfde richting. Zie op welke manier u snel kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant !
Het is meestal denkbaar om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Wichelen bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste is momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Wichelen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Wichelen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Wichelen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen