fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wezembeek-Oppem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle verdelging meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan gevaarlijk !
Het is over het algemeen aanbevolen om zich te wenden tot brandweermannen om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Onlangs, wordt de brandweer van Wezembeek-Oppem overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit type oproepen op te trekken. Hiermee doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft momenteel om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Wezembeek-Oppem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Wezembeek-Oppem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Wezembeek-Oppem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen