fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wevelgem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek hoe u snel kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal mogelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Wevelgem overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type oproepen te verhogen. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral focussen op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.De beste oplossing blijft tegenwoordig om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Wevelgem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Wevelgem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Wevelgem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen