fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wetteren

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verdelging in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is uiteraard de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal haalbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Wetteren overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes beslist om het tarief voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Wetteren.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Wetteren.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de muur of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Wetteren.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen