fbpx

Vernietiging van wespennesten in Westerlo

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle interventie vaak aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u snel kunt handelen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen mogelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Westerlo overstelpt met dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben vele kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit type interventies op te trekken. Op deze manier poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is momenteel om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Westerlo.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Westerlo.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Westerlo.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen