fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wemmel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie ten zeerste aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweerlieden van Wemmel bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van oproepen op te trekken. Zo probeert men de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Het beste blijft tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Wemmel.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Wemmel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Wemmel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen