fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wellen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Vermoedt u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane problemen vergroot op dezelfde manier. Zie hoe u nu kunt tussenkomen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen aangeraden om een beroep te doen op brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Wellen overdonderd met dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor dit soort noodoproepen te verhogen. Zodoende tracht men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Het beste is momenteel om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Wellen.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Wellen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Wellen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen