fbpx

Vernietiging van wespennesten in Watermaal-Bosvoorde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Vreest u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is doorgaans denkbaar om zich te wenden tot de brandweer om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweerlieden van Watermaal-Bosvoorde overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen op te trekken. Zo tracht men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Het beste blijft op dit moment om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Watermaal-Bosvoorde.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Watermaal-Bosvoorde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een vaste prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Watermaal-Bosvoorde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen