fbpx

Vernietiging van wespennesten in Waregem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering vaak aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u snel kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om contact op te nemen met brandweermannen om de behandeling van het wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Waregem overdonderd met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Zo poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Waregem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Waregem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, willen wij u een vaste vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een volgende interventie? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Waregem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen