fbpx

Vernietiging van wespennesten in Wachtebeke

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen aangeraden om een beroep te doen op brandweermannen om de vernietiging van het wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Wachtebeke bedolven onder dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit type interventies op te trekken. Zo doet men een poging de de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Wachtebeke.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Wachtebeke.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, willen wij u een vaste vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Wachtebeke.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen