fbpx

Vernietiging van wespennesten in Waasmunster

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde drukte neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke manier u snel kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is veelal denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweermannen van Waasmunster overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes beslist om het tarief voor dit type noodoproepen te verhogen. Op deze manier poogt men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Waasmunster.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Waasmunster.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Waasmunster.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen