fbpx

Vernietiging van wespennesten in Vosselaar

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden op uw zolder ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan zeer riskant !
Het is doorgaans gebruikelijk om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Recentelijk, wordt de brandweer van Vosselaar overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Zodoende poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede methode is.Het beste blijft op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Vosselaar.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Vosselaar.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest bestand en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Vosselaar.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen