fbpx

Vernietiging van wespennesten in Vorst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een kamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest groeit snel en de gecreërde drukte vergroot op dezelfde manier. Zie hoe u nu te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Vorst overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van een wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Het beste blijft momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Vorst.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Vorst.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Vorst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen