fbpx

Vernietiging van wespennesten in Vorselaar

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreëerde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is meestal een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er vooral van bewust dat het in de meeste gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk gevaarlijk!
Het is veelal makkelijk om zich te wenden tot brandweermannen en -vrouwen om de vernietiging van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig wordt de brandweer van Vorselaar overdonderd met dit type interventies. Ondanks hun tarieven blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben vele kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zodoende tracht men particulieren te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest urgente aanvragen die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de vernietiging van een wespennest moet afblazen. Wees u er wel van bewust dat een wespennest laten behandelen door de mannen en vrouwen van de brandweer niet altijd de goede beslissing is. Tegenwoordig kunt u best contact opnemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Vorselaar.

Onze interventiedomeinen

In functie van de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Vorselaar.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vast tarief voor te stellen. Dit tarief om een wespennest weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. Na ons bezoek bent u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professional voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Vorselaar.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen